SPEELT

Donderdag

21 februari

20:00 uur

Ben Blue Live

Wegens groot succes terug op de donderdagavond: Ben Blue! Met zijn effectpedalen doet Ben Blue denken dat er een band staat te spelen. Met zijn enorme repertoire aan Engelstalige meezingers zorgt de one man rockband wederom voor een gezellige avond!

Read more

speelt

ZONDAG

3 MAART

AANVANG

15:30 UUR

Liberati Quartet

Wie zegt dat je niet kan dansen op moderne jazz? Een ding is zeker; niet deze jongens! Sinds 2015 zet het Liberati Quartet de tent op z’n kop en we verwachten niets anders in de kooi! Verwacht een opzwepende en avontuurlijke middag met complexe melodieën en lekker veel groove.

Read more

SPEELT

Zondag

17 Maart

16:00 uur

Gypsy Project trio

De Gypsy Project is opgestart in 2015 door gitaristen Nunzio Ferro en Vittorio Menga en werkt samen met verschillende artiesten, die allen dezelfde passie delen voor de grote Belgische componist en muzikant, Django Reinhardt. Na vele optredens in jazzclubs en festivals op plekken als Kroatie, Slovenie, Italie en Spanje komt de Gypsy Project (trio) naar de kooi voor een heerlijk muzikale namiddag, gypsy-style!

Read more

KIJKT

Zondag

7 April

DGK Marathon

De Gele Kanarie is tijdens de marathon vanaf 9 uur open! De ideale locatie om alle hardlopers een hart onder de riem te steken, want ze komen twee keer voorbij! We hebben een buitenbar, muziek, lekkere broodjes & salades en goed uitzicht om de lopers te spotten!

Read more