TREEDT OP

Zondag

17 November

16:00 uur

Trio Isalis

De Spaanse Isabel woont momenteel in Nederland, waar ze met meerdere jazz muzikanten, voornamelijk latin-jazz, speelt. Ze was met haar muziek te bewonderen in het programma ‘Vrije Geluiden’, heeft opgetreden op het North Sea Jazz Festival, OperaDagen, Rotterdam Film Festival en treedt met haar eigen composities op in o.a. De Doelen.

Read more

TREEDT OP

Zondag

24 November

16:00 uur

Eva & The Tracies

Zwoele jazz, coole Blues, sexy Soul en een vleugje Americana op de zondagmiddag met Eva & The Tracies.

Read more

SPEELT

Maandag

25 November

19:00 uur

Voorronde NK Risk

Tijdens deze voorronde spelen de deelnemers voor een wildcard om deel te nemen aan de zesde editie NK Risk op 18 januari.

Read more

DRAAIT

Zaterdag

30 November

21:00 uur

DJ Grooveselector

DJ Grooveselector a.k.a Willem Kamerbeek is back in the house! Een groovy avond op het programma met een lekkere mix van soul, triphop en jazzy house.

Read more

TREEDT OP

Zondag

1 December

16:00 uur

Loreley

Loreley maakt een warmbloedige mengeling van jazz, pop en Afro. Haar luisterliedjes zijn zomers, groovy en schaamteloos positief. Het is muziek waar de zon doorheen schijnt!

Read more

SPEELT

Maandag

2 December

20:30 uur

Pubquiz

Sluit aan bij de maandelijkse Pubquiz met host Baksteen Bob! ➡ De quiz bestaat uit zes rondes, met 10 vragen per ronde ➡ Maximaal zes personen per team ➡ € 10 per deelnemende tafel ➡ De quiz begint om 20.30, inschrijven is mogelijk vanaf 20.00 ➡ Het winnende team gaat naar huis met een prachtige prijs! Tip: wees op tijd om een tafel te bemachtigen met zicht op het scherm!

Read more

TREEDT OP

Zaterdag

14 December

21:00 uur

De Slagers

De zeskoppige coverband weet er inmiddels al 20 jaar een feest van te maken! In hun eigen woorden: half om half met een vetrandje. De ware smaaksensatie!

Read more

TREEDT OP

Zondag

15 December

16:00 uur

Three in One

Saxofonist Jan Smit (bekend als onmisbaar deel van trio 'de Flamingos') betreedt de kooi met een wisselende samenstelling voor een heerlijk avondje jazz!

Read more

TREEDT OP

Maandag

16 December

20:00 uur

Jaarafsluiting Jazzschool

De Jazzschool sluit het jaar af met een jamsessie met studenten en vanaf 22.30 nemen de docenten het podium over voor een feestelijk afsluiting!

Read more

TREEDT OP

Zondag

22 December

16:00 uur

Mandy Chan Trio

De crossover-muziek van Mandy Chan is geïnspireerd door een voorliefde voor de Chinese cultuur en Chinese volksliedjes, versmolten met Jazz, Latin, R&B en Pop. (bijv. volksliederen uit Tibet, Xinjiang, Yunnan, Sichuan, Guangxi, Jiangnan, Guangdong, Taiwan en Beijing)

Read more