ONTVANGT

Zondag

23 februari

16:00

Superposthardbop 4tet

Superposthardbop Trio van componist/Klarinetspeler Massimiliano Dosoli biedt een fijne mix van old school New Orleans jazz, obscure soundscapes en alternatieve rock elementen.

Read more

DRAAIT

Zaterdag

29 februari

21:00

DJ Liko

Hip Hop, Disco, R&B & 80’s dance. Je favoriete plaatjes komen geheid aan bod met DJ Liko achter de draaitafels!

Read more

SPEELT

Zondag

1 maart

16:00

Jan Sax Out Of The Blue's

Een heerlijke zondag middag die je Sunday blues doet vergeten! Jan Smit (tenor/klarinet) keert weer terug in de kooi met bevriende muzikanten Pim Dros (slagwerk), Merijn van de Ven (contrabas) en Stelios Papazoglu (gitaar).

Read more

SPEELT

Maandag

2 maart

19:30

Pub Quiz

De leukste maandag van de maand, pub quizzen met Baksteen Bob! -> Acht rondes met 10 vragen per ronde -> Max zes personen per team -> €15 per tafel -> Start om 20.30, inschrijven is mogelijk vanaf 20.00 -> Het winnende team gaat naar huis met een prachtige prijs!‍ Tip: wees op tijd om een tafel te bemachtigen met zicht op het scherm!

Read more

DRAAIT

Zaterdag

7 maart

21:00

DJ De Dansende Tulp

Opgegroeid met namen als George Benson, Donna Summer, Chic en Earth Wind & Fire. De Dansende Tulp draait het liefst met vinyl, maar ook usb- groovy lounge & funky disco. Een krachtig en swingend repertoire, dat in the end zelfs de heupen van de meest stijve hark losser maakt!

Read more

SPEELT

Zondag

8 maart

16:00

Amazonon

Jazz / wereldmuziek met interpretaties van historische composities uit Griekenland en Turkije en hedendaagse stukken.

Read more