DRAAIT

Zaterdag

25 januari

21:00 uur

DJ Grooveselector

Soul, triphop en jazzy house beats in de kooi!

Read more

TREEDT OP

Zondag

26 januari

16:00 uur

JanSax Out of the Blue

Saxofonist Jan Smit nodigt bevriende muzikanten uit. Deze keer Boris Oud op contrabas, Stelios Papazogliu op gitaar en Mitchel Damen op slagwerk. Een middag jazz van formaat!

Read more

SPEELT

Maandag

27 januari

19:00 uur

30 Seconds Kampioenschap

Een avond 30 Seconds spelen in toernooi verband! Hou onze Facebook-pagina in de gaten voor meer informatie!

Read more

DRAAIT

Zaterdag

1 februari

21:00 uur

DJ De Dansende Tulp

Opgegroeid met namen als George Benson, Donna Summer, Chic en Earth Wind & Fire. De Dansende Tulp draait het liefst met vinyl, maar ook usb- groovy lounge & funky disco. Een krachtig en swingend repertoire, dat in the end zelfs de heupen van de meest stijve hark losser maakt!

Read more

SPEELT

Zondag

2 februari

16:00 uur

Cem Karayalcin Trio

Rustig opladen voor het start van een nieuwe week met heerlijke jazz.Het trio bestaat uit Cem Karayalcin op gitaar, JeongHwan Lee op contrabas en Jakob Verlic op drums. Het repertoire bestaat uit zowel jazz standards als eigen composities.

Read more

SPEELT

Maandag

3 februari

20:30 uur

Pub quiz

De leukste maandag van de maand, pub quizzen met Baksteen Bob! →De quiz bestaat uit zes rondes, met 10 vragen per ronde → Maximaal zes personen per team → €15 per deelnemende tafel → De quiz begint om 20.30, inschrijven is mogelijk vanaf 20.00 → Het winnende team gaat naar huis met een prachtige prijs! Tip: wees op tijd om een tafel te bemachtigen met zicht op het scherm!

Read more